Geldexpresse.nl

Leningen Hypotheken Verzekeringen

Zweden - rust, ruimte, prachtige natuur en vriendelijke mensen! Wonen of Vakantie? PDF Print E-mail
Geschreven door Administrator   
zaterdag, 19 juli 2008 13:17


Bent u voornemens om een (tweede) huis te kopen in Zuid-Oost Zweden:
* Maar niet in de gelegenheid om, telkens als U een interessant object op het internet heeft gezien, per omgaande af te reizen naar Zweden om te kijken of het inderdaad iets voor u zou kunnen zijn; 
* Of bent u (door eerdere ervaringen) bang dat u voor niets naar Zweden reist omdat bij aankomst blijkt dat het onroerend goed tegenvalt en het er op de foto's veel beter uitzag dan in werkelijkheid;
* Of wenst u hulp van iemand die in die regio woont en zowel de Nederlandse als de Zweedse taal spreekt; dan bent u nu aan het goede adres.

Ik ben Annelies de Bruijn, getrouwd en heb 3 kinderen. Ik ben met mijn gezin in 2005 geëmigreerd naar Zweden en woon in Lessebo.



Zweden is een geweldig land. Rust, ruimte, prachtige natuur en vriendelijke mensen.

De afgelopen jaren hebben we veel familie en vrienden op bezoek gehad en een behoorlijk aantal daarvan werd aangestoken met wat ik altijd noem "het Zwedenvirus". Dit had als gevolg dat er een aantal
van hen zijn overgegaan tot aanschaf van een (vakantie)huis in Zweden. 
 In al die gevallen werd ik gevraagd om te helpen met het regelen van allerlei zaken betreffende de aankoop.
Sinds die tijd heb ik dus veel ervaring opgedaan met o.a. bezichtigen van allerlei panden, communicatie en correspondentie met makelaars en Zweedse instanties enz. enz.
 
Van lieverlee ben ik gaan beseffen dat ik dit soort werk erg leuk vind en het heel graag meer zou willen doen. Zodoende ben ik op het idee gekomen om er mijn werk van te maken en mijn diensten als onafhankelijk tussenpersoon aan te bieden.

Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit:
 Hulp met communicatie en correspondentie met Zweedse makelaars / eigenaren van onroerend goed / Zweedse instanties en dergelijke. Een eerste bezichtiging door mij van het betreffende onroerend goed. Naar aanleiding van deze bezichtiging ontvangt u een uitgebreide beschrijving en fotoreportage waarin alle positieve en negatieve aspecten van het betreffende onroerend goed ter sprake komen. Denk o.a. aan: staat van onderhoud zowel binnen als buiten, ligging, bereikbaarheid, uitzicht, naastliggende percelen etc. Aan de hand van dit rapport kunt u bepalen of een en ander de moeite waard is om zelf naar Zweden af te reizen voor een bezichtiging. Op deze manier kunt u een hoop kosten (reis- en verblijfskosten) en vooral ergernis besparen die u ongetwijfeld zult hebben als u zelf voor een eerste bezichtiging naar Zweden reist en vervolgens het onroerend goed blijkt tegen te vallen. Want de ervaring leert dat op foto's alles er vaak mooier uitziet dan het in werkelijkheid is.

Hulp bij alle mogelijke zaken die u tegen komt bij uw zoektocht naar en aanschaf van uw droomhuis in Zweden.




Mijn werkgebied bevindt zich in een straal van 125 km rondom mijn woonplaats Lessebo, zoals aangegeven op bovenstaande 2 kaartjes. Dit gebied dekt een groot gedeelte van de streek Småland. Deze streek wordt gekenmerkt door een prachtig heuvelachtig landschap, weilanden afgewisseld met uitgestrekte bossen, ontelbare meren en idyllische dorpjes met de voor Zweden zo kenmerkende rode houten huisjes.

In overleg kan van het hieronder aangegeven gebied worden afgeweken.

Tarieven 
Het Zweedse BTW tarief bedraagt: 25%

PAKKET-TARIEF:
Eenmalige bezichtiging van 1 onroerend goed binnen de grenzen van het in deze website gemelde werkgebied, inclusief het opmaken van een een uitgebreide beschrijving met fotoserie.
Prijs: sek  2.950    (+/-  275,00 euro) excl. BTW

Bij bezichtiging van meerdere onroerende goederen op 1 dag voor één en dezelfde client, komt er voor elk onroerend goed sek 950 ex BTW  (+/- 90,00 euro) bovenop gemelde pakketprijs alsmede een kilometervergoeding (zie hieronder) voor eventueel extra gereden kilometers.

Tarieven voor andere en/of aanvullende werkzaamheden:
Uurtarief : sek  375  (35 euro) per uur excl. BTW 
Kilometervergoeding: sek  2,50 (0,24 euro) per kilometer excl. BTW

 

Mocht u aan de hand van de informatie nog vragen en/of opmerkingen hebben aarzel dan niet contact met mij op te nemen.
Ik ben gaarne bereid al uw vragen te beantwoorden, 
Annelies de Bruijn!

Interesse, vul het contactformulier in en ik neem binnen 2 dagen contact met u op.

 

Laatst aangepast op zondag, 22 maart 2009 20:11
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack