Geldexpresse.nl

Leningen Hypotheken Verzekeringen

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Kostbaarhedenverzekering - Als u echt een goede financiële bescherming zoekt voor kostbare zaken, is deze verzekering de oplossing PDF Print E-mail
Geschreven door Administrator   
zondag, 13 juli 2008 13:39
U bent in het bezit van mooie sieraden, waaronder een geërfde zeer kostbare antieke ring en die wilt u ook graag dragen. U trekt er graag op uit met uw dure foto- en/of video-apparatuur. U bezit een of meerdere prachtige muziekinstrumenten en bespeelt deze ook regelmatig buitenshuis. Zo zijn er natuurlijk nog wel meer voorbeelden te geven van kostbare zaken die u bezit en die u niet voor eeuwig in een kluis bij de bank wilt opbergen. Nee, u wilt het kunnen dragen, gebruiken en bespelen. Nou blijkt u op uw bestaande verzekeringen vaak niet voldoende mogelijkheden te hebben om uw kostbare bezittingen adequaat te verzekeren.

Daarom bestaat er de "kostbaarhedenverzekering". De dekking is zeer uitgebreid en gaat veel verder dan b.v. de inboedelverzekering. Verder bent u ook altijd verzekerd tijdens vakanties en overige reizen, waar ook ter wereld. Natuurlijk wordt van u verwacht dat u de uiterste zorg betracht. Wanneer u in een warm vakantieland tijdens het zwemmen uw dure horloge onder een handdoek onbeheerd op het strand laat liggen, in de veronderstelling dat u toch goed verzekerd bent, dan zit u mis.

Ook kunt u uw kostbare spullen niet zomaar achterlaten in een gestald voertuig of een aangemeerd vaartuig. Natuurlijk begrijpt u dat, maar wij hebben in de praktijk hier al heel vaak mee te maken gehad. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Belangrijkste punten uit de kostbaarhedenverzekering:

* Dekking tegen van alle van buiten komende onheilen.
* In principe géén eigen risico.
* Binnen 3 jaar géén afschrijving.
* Vlotte, correcte en coulante schadebehandeling.
* Passende premie.
* Maatwerk in overleg mogelijk

Het verzekerde bedrag wordt vastgesteld aan de hand van een recente aankoopnota of taxatierapport. Hierdoor hebt u een verzekering op basis van "vaste taxatie". Dit heeft een geldigheidsduur van 3 jaar. Het is aan te bevelen om iedere 3 jaar een hertaxatie te laten verrichten, zodat de "vaste taxatie" kan worden gecontinueerd. 
 

Interesse, ga naar Geldexpresse.nl premie berekenen en afsluiten

* Door uw huidige particuliere verzekeringen onder te brengen in een Pakket verzekering profiteert u en van een voordelige basispremie waarop u nog eens 10% extra premiekorting “krijgt”.

Vanaf 3 verzekeringen heeft u pakket korting
Staffel: 3 verzekeringen 2.5% - 4 verzekeringen 5.0% - 5 verzekeringen 7.5% - 6 verzekeringen 9.0% - 7 verzekeringen of meer 10.0%
Laatst aangepast op zondag, 12 april 2009 18:43
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack