Geldexpresse.nl

Leningen Hypotheken Verzekeringen

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Doorlopende reisverzekering - het gehele jaar door verzekerd ongeacht de duur en frequentie van uw verblijf in het buitenland! PDF Print E-mail
Geschreven door Administrator   
zondag, 06 juli 2008 18:55


Niets is zo vervelend als wanneer er tijdens uw vakantie onverhoopt dingen gebeuren die uw vakantie in het honderd laat lopen. Om u nog meer ellende te besparen is het daarom meer dan raadzaam een goede reisverzekering af te sluiten. Met een doorlopende reisverzekering bent u het gehele jaar door verzekerd ongeacht de duur en frequentie van uw verblijf in het buitenland. Een goede reisverzekering kent een aantal optionele uitbreidingen zoals een annuleringsverzekering, keuze uit werelddekking, 'risico' vakanties zoals winter-, berg- en watersportvakanties.

Een aantal zaken zullen wij wat nader toe lichten:

Bagage
Uw vakantiepret wordt in ene een stuk minder zonder bagage! Dat moge duidelijk zijn. Uw bagage is verzekerd voor schade als gevolg van diefstal, vermissing of beschadiging. Voorwaarde bij uitkeren is wel dat u direct na vermissing of diefstal aangifte heeft gedaan bij de politie en een aangiftebewijs kunt overhandigen. Tevens is het verstandig om aankoop- en garantiebewijzen goed te bewaren. Ook voldoet een foto als eigendomsbewijs. Naast uw bagage is het ook mogelijk om een x bedrag aan geld of waardepapieren te verzekeren.

Geneeskundige kosten
Over het algemeen geldt dat een reguliere ziektekostenverzekering geen geneeskundige kosten dekt in het buitenland*. Een reisverzekering dient dan in principe als 'buitenland' aanvulling op uw huidige ziektekostenverzekering.

*De enige uitzondering hierop is een particuliere ziektekostendekking waarbij buitenlanddekking in de polis is opgenomen.

Interesse, ga naar Geldexpresse.nl Doorlopende Reisverzekering

* Door uw huidige particuliere verzekeringen onder te brengen in een Pakket verzekering profiteert u en van een voordelige basispremie waarop u nog eens 10% extra premiekorting “krijgt”

Vanaf 3 verzekeringen heeft u pakket korting.
 - 3 verzekeringen 2.5% - 4 verzekeringen 5.0% - 7 verzekeringen of meer 10.0%

Laatst aangepast op zondag, 12 april 2009 18:50
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack