Geldexpresse.nl

Leningen Hypotheken Verzekeringen

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Annuleringsverzekering PDF Print E-mail
Geschreven door Administrator   
zondag, 06 juli 2008 18:29


U boekt een vakantie ruim op tijd. Maar in de periode daarna kan er iets gebeuren waardoor de reis uitgesteld of zelfs geannuleerd moet worden. De reisorganisatie berekent hiervoor kosten, soms tot wel 100% van de reissom. Met de Annuleringsverzekering bent u beschermd tegen deze annuleringskosten. Ook hebt u met deze verzekering recht op vergoeding voor eventuele ongenoten reisdagen doordat u bijvoorbeeld door vertraging te laat op uw bestemming komt, maar ook als u genoodzaakt bent uw reis af te breken.

U kunt de annuleringsverzekering afstemmen op uw persoonlijke situatie. Mogelijk bent u voor uw vakantie aangewezen op iemand die uw taken waarneemt, zoals een zakelijk waarnemer of een verzorger van uw huis, huisdieren of planten. U kunt dan de eventuele uitval van de waarnemer meeverzekeren op de annuleringsverzekering. Het is zelfs mogelijk om meerdere waarnemers te verzekeren.

Afsluiten?
Doe dit zo snel mogelijk na het boeken van uw reis of het reserveren van uw hotel of vakantiewoning, maar in ieder geval binnen 7 dagen na de reservering/boeking. U voorkomt hiermee dat wanneer u langer dan 7 dagen wacht de gevolgen van gebeurtenissen in verband met bestaande ziekten, afwijkingen of aandoeningen van de verzekering zijn uitgesloten.

Interesse, ga naar Geldexpresse.nl Annuleringsverzekering
 

* Door uw huidige particuliere verzekeringen onder te brengen in een Pakket verzekering profiteert u en van een voordelige basispremie waarop u nog eens 10% extra premiekorting “krijgt”

Vanaf 3 verzekeringen heeft u pakket korting.
 

3 verzekeringen 2.5%
4 verzekeringen 5.0%
5 verzekeringen 7.5%
7 verzekeringen of meer 10.0%

Laatst aangepast op zondag, 12 april 2009 18:51
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack