Geldexpresse.nl

Leningen Hypotheken Verzekeringen

Belgie 125% Hypotheek


Hanteren de Nederlandse hypotheekverstrekkers een maximale verstrekking van 125% van de Executiewaarde. Een aantal van hun Belgische collegae verstrekken tot 125% van de Verkoopwaarde op Belgisch onroerend goed. Waardoor u de aankoop van uw Belgische woning plus de kosten kunt financieren.

Interesse, vul het Offerteformulier in en ontvang binnen 2 werkdagen een offerte in de mailbox!

Banner
Banner
Rentekrediet PDF Print E-mail
Geschreven door Administrator   
dinsdag, 05 augustus 2008 18:12

Rentekrediet - lijkt veel op Doorlopend KredietRentekrediet

Het Rentekrediet lijkt erg veel op een Doorlopend Krediet. In tegenstelling tot een Doorlopend Krediet betaalt u echter gedurende een van tevoren afgesproken duur geen aflossing, maar alleen rente. Daarmee is het Rentekrediet een goede oplossing voor mensen, die verwachten dat ze over een paar jaar meer bestedingsruimte hebben, dan op het moment waarop het krediet wordt aangegaan, bijvoorbeeld als u starter bent op de arbeidsmarkt.

Voordelen Rentekrediet

1)
De te betalen rente is (relatief) laag.
2)
Boetevrij aflossen en afgeloste bedragen kunt u weer eenvoudig opnemen.   

Hoe werkt het Rentekrediet?

Na de aflossingsvrije periode (vaak 5 jaar) die van tevoren is vastgesteld wordt door de maatschappij bepaald of u nogmaals in aanmerking komt voor een aflossingsvrije periode. Wanneer dit niet het geval is, wordt het Rentekrediet omgezet in een "normaal" Doorlopend Krediet. Tot deze tijd betaalt u dus alleen rente over het geleende bedrag.

Aflossing van een Rentekrediet

Na de aflossingsvrije periode betaalt u een vast bedrag per maand, dat gedeeltelijk bestaat uit rente en gedeeltelijk uit aflossing. Dit bedrag kan volgens een met u te maken afspraak, 1%, 1 ½ %, of 2% van de overeengekomen kredietlimiet zijn.   

Wat kost het Rentekrediet?

De rente is variabel. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Aan het eind van het jaar ontvangt u ook een jaaroverzicht van de betaalde rente.

Laatst aangepast op dinsdag, 05 augustus 2008 18:15
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack