Geldexpresse.nl

Leningen Hypotheken Verzekeringen

Samenvoegen leningen kredieten PDF Print E-mail
Geschreven door Administrator   
dinsdag, 16 september 2008 10:56
Tientallen Euro's besparen door leningen en kredieten samen tevoegen

Leningen Kredieten samenvoegen

Praktijksituatie
In de loop van de tijd is er bij de bank een krediet afgesloten, bij de tussenpersoon een lening, via het postorder kanaal een verzendhuiskrediet en vaak nog zo’n gemakkelijke credit card. Dan blijken de betalingen te zwaar op het budget te drukken en lijkt goede raad uiteindelijk niet duur. De oplossing: “Het samenvoegen van de leningen kredieten!” 

Samenvoegen
Door deze kredieten / leningen samen te voegen kunt u maandelijks tot 50% of zelfs meer besparen. De oplossing is één gemakkelijkere afbetaling, op voorwaarde dat u uw lening(en) krediet(en) keurig op tijd heeft betaald.

De rentevoet van de “vervangende” lening(en) /krediet(en) is in vrijwel alle situaties een flink stuk lager dan de diverse rentevoeten die u nu betaalt? 

Geldexpresse.nl bedenkt samen met u een creatieve maar vooral voordeliger oplossing. Daarbij gebruikmakend van de voordelen van het internet, gemak en snelheid!

Online aanvraag samenvoegen leningen kredieten

Gemak en snelheid
Om u van dienst te zijn hebben wij uiteraard gegevens nodig, deze kunt u invullen op ons gebruikersvriendelijke formulier op onze site. Het invullen “kost” u een paar minuten . Na het verzenden van het formulier, wordt direct uw aanvraag beoordeeld. Als alles mee zit hoort u binnen een dag wat de mogelijkheden zijn. 

Aanbod Leningen Kredieten
Doordat we zaken doen met meerdere geld verstrekkers, kunnen wij u zeker een “interessant” voorstel doen. We werken niet met actie rentes - u “krijgt” standaard een concurrerende aanbieding. 

Laatst aangepast op dinsdag, 16 september 2008 11:21
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack