Geldexpresse.nl

Leningen Hypotheken Verzekeringen

Belgie 125% Hypotheek


Hanteren de Nederlandse hypotheekverstrekkers een maximale verstrekking van 125% van de Executiewaarde. Een aantal van hun Belgische collegae verstrekken tot 125% van de Verkoopwaarde op Belgisch onroerend goed. Waardoor u de aankoop van uw Belgische woning plus de kosten kunt financieren.

Interesse, vul het Offerteformulier in en ontvang binnen 2 werkdagen een offerte in de mailbox!

Banner
Banner
Internet lenen PDF Print E-mail
Geschreven door Administrator   
dinsdag, 16 september 2008 14:22

Lenen via het Internet

Voor het afsluiten van een lening ging je vroeger naar een bank of tussenpersoon. Nu sluit je via een PC een lening af. Een stuk gemakkelijker en op het moment dat het jou schikt dien je online een aanvraag in. Aan de hand van een inventarisatie en een BKR controle kan er binnen een paar uur een lening worden getoetst.

Door de toegankelijkheid van het Internet kun je zelf shoppen naar de voordeligste lening. En shoppen loont nu eenmaal de moeite. Een paar tienden lagere rente scheelt je in je maandbetaling.

Bepaal wel vooraf wat het doel van de lening is. Want dat bepaalt vervolgens welk type lening je het beste kunt afsluiten. Wil je geregeld geld kunnen opnemen, ben je beter af met een doorlopend krediet. Wil je daarentegen gedurende de looptijd dezelfde kosten, ga dan voor een persoonlijke lening.

Als je aanvraag is ingediend, zal de geldverstrekker je gegevens controleren en aan de hand daarvan bepalen, of en zo ja tegen welke condities je kunt lenen. Na het ondertekenen van het contract zal de finale controle worden uitgevoerd en zal het geld op je rekening worden gestort.

Door de snelheid van berekenen op het internet, het indienen en toetsen, is een lening via het Internet vaak sneller geregeld. Gevoegd bij het voordeel van vergelijken van de diverse aanbieders en het succes van lenen via het internet is verklaard. Bijkomend voordeel blijft het gemaksaspect.

Zelf berekenen wat mogelijk is ga naar online lenen
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack