Geldexpresse.nl

Leningen Hypotheken Verzekeringen

Voordeligste hypotheek gebonden overlijdensrisico verzekeringen? 
Uitgangspunten concurrentie vergelijking: *niet roken - *leeftijd 35 jaar - *verzekerde som € 175.000 *duur 30 jaar

Verzekerde Man en Vrouw - Bron: Independer 18 juli 2008
MaatschappijJaarpremie
Reaal€ 614
TAF€ 651
Azens€ 844
Loyalis€ 852
DBV€ 852

Interesse, vul het offerte formulier in en u ontvangt binnen 2 werkdagen een offerte
  * Premie aanpassingen voorbehouden!

Banner
Banner
Goedkoopste kredieten leningen PDF Print E-mail
Geschreven door Administrator   
zondag, 28 september 2008 08:36
Arenda - Avero Achmea Bank - Defam - DSB Bank - Fortis ASR Bank - HDV - Interbank 

Goedkoopste Kredieten Leningen

De goedkoopste leningen en kredieten bereken je op de site van Geldexpresse.nl
Het uitgebreide gamma van banken en kredietverstrekkers bestaat uit o.a. de volgende aanbieders:

* Arenda
* Avero Achmea Bank
* Defam
* DSB Bank
* Fortis ASR Bank
* HDV Bank
* Interbank
* Nederlandse Voorschotbank

Doorlopende Kredieten

Doorlopend krediet is een bankterm voor een consumptieve kredietvorm waarbij de leensom gedurende de looptijd telkens weer geheel of gedeeltelijk kan worden opgenomen. Over het openstaande saldo van het krediet wordt rente in rekening gebracht.

De theoretische looptijd en rente worden in de leenovereenkomst vastgelegd, maar zijn gedurende de looptijd aan wijziging onderhevig. Het verloop van de lening staat dan ook niet vast.

De rentevergoeding die voor een doorlopend krediet in rekening wordt gebracht is meestal hoger dan die bij een hypotheek (wegens het ontbreken van pandrecht) en een persoonlijke lening (wegens het renterisico).

De aflossing vindt meestal plaats door een maandtermijn te berekenen als percentage van de kredietlimiet (vaak 2%), of van het openstaand saldo. Kenmerkend voor een doorlopend krediet is dat de lener tijdens de looptijd zonder boete extra mag aflossen, waardoor de looptijd wordt verkort.

Omdat het vaak voorkomt dat leners weer opnemen uit hun doorlopend krediet (waardoor de looptijd wordt verlengd), wordt deze kredietvorm soms ook wel schertsend een doodlopend krediet genoemd - Bron: Wikipedia

Persoonlijke lening

Persoonlijke lening is een bankterm voor een consumptieve kredietvorm waarbij de leensom in een keer wordt uitbetaald, en daarna met een vaststaande looptijd en rente wordt terugbetaald.

De looptijd en rente worden in de leenovereenkomst vastgelegd, en kunnen gedurende de looptijd niet worden gewijzigd. Het verloop van de lening staat dan ook geheel vast.

De rentevergoeding die voor een persoonlijke lening in rekening wordt gebracht is hoger dan die bij een hypotheek (wegens het ontbreken van zekerheid) en lager dan bij een doorlopend krediet (wegens het ontbreken van renterisico) - Bron Wikipedia

BKR Toetsing

Bij iedere aanvraag voor consumptief krediet in Nederland kan door de kredietverstrekker bij het BKR worden getoetst wat de leenhistorie van de aanvrager is. Deze zogenaamde BKR-toetsing is een belangrijke factor in het acceptatieproces.

Goedkoper in kredieten en leningen

Bij elke kredietaanvraag zoeken wij voor u de 3 voordeligste aanbiedingen, onder aan de streep blijken onze aanbiedingen tot de goedkoopste van Nederland te worden gerekend

Interesse in het Online berekenen en aanvragen, ga naar lenen online of online lenen.

Laatst aangepast op zondag, 28 september 2008 09:23
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack