Geldexpresse.nl

Leningen Hypotheken Verzekeringen

Belgie 125% Hypotheek


Hanteren de Nederlandse hypotheekverstrekkers een maximale verstrekking van 125% van de Executiewaarde. Een aantal van hun Belgische collegae verstrekken tot 125% van de Verkoopwaarde op Belgisch onroerend goed. Waardoor u de aankoop van uw Belgische woning plus de kosten kunt financieren.

Interesse, vul het Offerteformulier in en ontvang binnen 2 werkdagen een offerte in de mailbox!

Banner
Banner
Goedkoopste hypotheken PDF Print E-mail
Geschreven door Administrator   
maandag, 15 september 2008 18:48
Honderden tot duizenden Euro's besparen op uw hypotheek - laagste hypotheekrente

Goedkoopste hypotheken - tot duizenden Euro's voordeliger!

Een hypotheek afsluiten? U kunt tot honderden Euro’s per maand besparen, door weloverwogen uw keuze te maken.

Bij een hypotheek kun je te maken krijgen met meerdere componenten, hypotheekrente, overlijdensrisicoverzekering, kapitaalverzekering, of spaarverzekering.

Laagste Hypotheekrente

Bij de hypotheekofferte gaan wij standaard uit van de gunstigste aanbiedingen vwb de hypotheekrente. Door de samenwerking met ruim 40 hypotheekaanbieders en onze geavanceerde hypotheeksoftware, selecteren we voor u de 3 goedkoopste hypotheekvoorstellen, kijk hier voor de actuele hypotheekrente.

Een overlijdensrisico gekoppeld aan de hypotheek is vaak een verstandige keuze.

  
Overlijdensrisicoverzekering
Een lage hypotheekrente kun je via Geldexpresse.nl  koppelen aan een heel voordelige premie voor je Risicoverzekering. Verschillen van tientallen Euro’s per maand zijn meer regel dan uitzondering. Op de totale looptijd kun je duizenden Euro’s besparen. Overweeg je een Risicoverzekering af te sluiten of de tot 5 jaar geleden afgesloten verzekering over te sluiten, laat ons voor u de voordeligste Risicoverzekering berekenen.

Gaat uw interesse uit naar een Hypotheek met een kapitaalsverzekering, wij berekenen in uw situatie de voordeligste Kapitaalverzekering

  
Kapitaalverzekering
Kapitaalverzekeringen zijn er in soorten en maten. Een gunstige hypotheekrente koppelen wij voor u aan de voordeligste kapitaalverzekering. Want er zijn grote verschillen in premie. Interesse in een concurrerende premie, vraag een premievoorstel kapitaalverzekering aan.
Kiest u voor zekerheid dan is de beste keuze een spaarverzekering, ook daarin kunnen wij u een interessant voorstel doen. Vraag nu uw premie spaarverzekering op.

Andere componenten die (veel) goedkoper kunnen, zijn de premie inkomensverzekeringen, taxatiekosten en notariskosten.
 

Interesse in een scherp voorstel, vul het formulier in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met u op. 
Geldexpresse voor de goedkoopste hypotheekvoorstellen, informeer naar de voorwaarden.


Laatst aangepast op dinsdag, 16 september 2008 07:09
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack