Geldexpresse.nl

Leningen Hypotheken Verzekeringen

Hypotheken algemeen PDF Print E-mail
Geschreven door Administrator   
zaterdag, 21 juni 2008 15:50
Hypotheken algemeen  - Bespreek Hypotheek - Overwaarde Hypotheek -  Pensioen Hypotheek

 Actueel laagste Hypotheekrente overzicht

Voordelen Hypotheken Geldexpresse.nl
1) Scherpste Hypotheekrente - 2) Bijna alle populaire hypotheken van Nederland 3) Keuze uit ruim 40 Hypotheek verstrekkers - 4) Gratis en vrijblijvend Second Opinion!

 Bespreek Hypotheek

Soms lukt het niet om tegen normale condities, zonder renteopslagen een hypotheek af te sluiten. Door een compleet dossier aan te leveren, inclusief uw onderbouwing van het hoe en wat, kunnen we uw aanvraag indienen en met de acceptanten bespreken. Deze zeer persoonlijke aanpak kan voor u een aanzienlijke besparing opleveren.

 Overwaarde Hypotheek

Een eenvoudige hypotheek voor mensen die van de overwaarde van hun woning willen gaan genieten. Nieuw hierbij is dat de Bank niet alleen kijkt naar uw inkomenssituatie, maar ook naar uw vermogen en de overwaarde in uw woning.

 Pensioen Hypotheek

Met de Pensioen Hypotheek: Uw maandelijkse inkomen te verhogen - Geld aan uw kinderen te schenken - Extra Vakantie(s) te vieren - Uw woning te verbouwen - Of bovenstaande wensen te combineren

Tegenvoorstel hypotheek

U heeft een aanbieding op zak, maar u bent er nog niet zeker van of het wel de scherpste aanbieding is. Dat treft, want Geldexpresse.nl doet u vrijblijvend een tegenvoorstel, waarmee u tot duizenden guldens op uw hypotheeklasten kunt besparen. U profiteert dan van de laagste hypotheekrente en de voordeligste kapitaalverzekeringen en overlijdensriscoverzekeringen
Laatst aangepast op zaterdag, 06 september 2008 14:13
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack