Geldexpresse.nl

Leningen Hypotheken Verzekeringen

Verlaag uw vaste lasten - bespaar op de hypotheek, risicoverzekering, spaarverzekering en kapitaalverzekering! PDF Print E-mail
Geschreven door Administrator   
donderdag, 09 oktober 2008 06:57
Besparen vaste lasten

Geld besparen loont altijd, maar zeker nu, mits het niet ten koste gaat van de kwaliteit. Een goed produkt of dienst tegen een interessante prijs. Daarbij kunt u denken aan hypotheken, risico verzekeringen, kapitaalverzekeringen, spaarverzekeringen en niet te vergeten interessante autoverzekeringen.

Besparen Hypotheek

Is de actuele hypotheekrente (veel) lager dan die van uw huidige hypotheek, dan kunt u afhankelijk van de hypotheekrente tientallen Euro’s per maand besparen. Bekijk de actuele hypotheekrente.

Besluit u eerder over te sluiten, kunt u te maken krijgen met afsluitprovisie voor de nieuwe hypotheek, taxatiekosten en notariskosten. Desondanks kan het voortijdig oversluiten financieel aantrekkelijk zijn. Interesse, ga naar maximale hypotheek berekenen

Ook zijn flinke besparingen mogelijk mbt “nieuwe hypotheek”. De hypotheekrente, nog steeds één van de belangrijkste componenten van een hypotheek kan vaak vele tienden procenten voordeliger worden. Interesse, ga naar besparen hypotheek

Besparen Risicoverzekering

De premies van de Overlijdensrisico verzekeringen zijn de afgelopen jaren flink verlaagd. Daar kunt u van profiteren. Wij rekenen via onze geavanceerde software voor u de voordeligste premie(s). Bespaar tot vele duizenden Euro’s premie op de totale looptijd van de verzekering, wij rekenen u voor wat er is te besparen.

Besparen Kapitaalverzekering

Door het soms grote verschil in kosten en risicotarieven zijn verschillen van vele tientallen Euro’s per maand voor uw kapitaal verzekering eerder regel dan uitzondering. In 9 van de 10 situaties hebben wij een goedkoper alternatief. Uit zo’n 50 verzekeraars selecteren wij via ons geavanceerde vergelijkingssoftware de 3 voordeligste kapitaalverzekeringen.

Besparen Spaarverzekering

Wat voor de Risicoverzekering en kapitaalverzekering geldt gaat ook op voor Spaarverzekeringen. Aan de hand van een aantal vaste gegevens rekent de software de 3 voordeligste spaarverzekeringen uit.

Besparen Autoverzekering

Interesse in de goedkoopste autoverzekeringen, ook daar zijn grote verschillen. Bereken zelf wat u maandelijks op uw auto verzekering kunt besparen.

Laatst aangepast op zaterdag, 14 maart 2009 20:44
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack