Geldexpresse.nl

Leningen Hypotheken Verzekeringen

Laagste maandlasten of laagste hypotheekrente? PDF Print E-mail
Geschreven door Administrator   
zaterdag, 19 juli 2008 17:11


Een lage hypotheekrente bespaart je wellicht honderden Euro’s rentelasten. Maar een hypotheek is meer dan alleen de hypotheekrente. Als we onderaan de streep kijken blijkt de laagste rente niet automatisch ook de laagste maandlasten! - Rekenvoorbeelden

Geldexpresse.nl biedt u standaard lage maandlasten, opgebouwd uit een lage hypotheekrente en de voordeligste verzekeringen.

Wat kunnen wij verder voor u doen?
U zoekt een hypotheek in Belgie? Dan heeft u bij uw zoektocht naar het juiste krediet ongetwijfeld kennis gemaakt met het overaanbod aan kredietverstrekkers. Verder dan het zoeken en/of afhandelen van uw krediet gaan de meesten echter niet.

Hypotheken op maat
Er zijn verschillende hypotheekvormen op de markt. Om de voor u meest voordelige hypotheek te bepalen, dient er een grondige analyse uitgevoerd te worden van uw persoonlijke situatie.

Vaak gestelde vragen
Hypotheek in Belgie? Waar moet u rekening mee houden? Wat is het verschil tussen een hypotheek bij een bank en een onafhankelijke kredietverstrekker? Schuldcentralisatie? Gratis offerte binnen 2 werkdagen!

 Interesse, klik hier voor de laagste maandlasten ……. 

Laatst aangepast op zondag, 22 maart 2009 20:35
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack