Geldexpresse.nl

Leningen Hypotheken Verzekeringen

België Belgische Hypotheek - Huizen en wonen in Belgie in trek! PDF Print E-mail
Geschreven door Administrator   
maandag, 23 juni 2008 12:25
België - Belgische Hypotheek

Wie de overspannen Nederlandse huizenmarkt wil,ontvluchten kan relatief goedkoop terecht in de buurlanden Duitsland en Belgie.
Brussel is zelf de goedkoopste hoofdstad van West Europa.

Huizen Belgie
Zo is een huizenkoper in Belgie gemiddeld nog altijd een € 80.000 goedkoper uit dan in Nederland. Belgen worden met een baksteen in de maag geboren, zo luidt een zegswijze die door de feiten wordt ondersteund: 78% van onze Zuiderburen woont in zijn eigen huis, tegen iets meer dan de helft van de Nederlanders.

Populaire kust
Al twintig jaar lang stijgen de vastgoedprijzen in Belgie onafgebroken. Vorig jaar was een glansrol weggelegd voor de kuststrook. In Knokke stegen de prijzen met 30% tegen gemiddeld 15% voor heel Belgie. Afgezien van de hoge kosten koper (14% van de koopprijs) is Belgie nog steeds een kopersparadijs, reden waarom deze markt aantrekkelijk blijft.

Opvallend genoeg heeft de uitbreiding van de EU met 10 nieuwe lidstaten in 2004 de vastgoedmarkt in Brussel niet de verwachte oppepper gegeven.

Voor uw Belgie hypotheek bieden wij u een keus uit een twintigtal Belgische hypotheek verstrekkers. Uitgebreide ondersteuning en adviezen rond de aankoop!
Geïnteresseerd in een Belgie hypotheek, klik op interesse of vul de offerte Belgie Hypotheek in en we nemen geheel vrijblijvend contact met u op. Informeer naar de voorwaarden! 

Wonen in België in trek
De emigratie van Nederlanders naar buurland België vertoont nog steeds een stijgende lijn. Nu wonen er al drie keer zoveel Nederlanders in Belgie als Belgen in Nederland. Dat stelt het Centraal Bureau voor de statistiek. In het land van onze zuiderburen wonen ruim 111.000 Nederlanders. Dat is een verdubbeling ten opzichte van vijftien jaar geleden, terwijl 80% van de 36.000 Belgen in ons land hier al meer dan vijf jaar woont. Naast relatievorming is een belangrijk motief van Nederlanders om (net) over de grens te gaan wonen de beschikbaarheid van goedkopere woningen of een aantrekkelijker en rustiger woonomgeving bijvoorbeeld in de Ardennen
Telegraaf 10 januari 2008

Ook interesse in wonen in Belgie?
Laat u dan door een makelaar die het gebied kent en ook thuis is in de Belgische hypotheekmarkt, vergezellen. Interesse, ga naar aankoopmakelaar Belgie of Belgie Hypotheken
Laatst aangepast op zaterdag, 14 maart 2009 15:31
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack