Geldexpresse.nl

Leningen Hypotheken Verzekeringen

Belgie - ruime keus in Belgische Hypotheekverstrekkers PDF Print E-mail
Geschreven door Administrator   
maandag, 23 juni 2008 14:20
De overspannen Nederlandse huizenmarkt ontvluchten U kunt relatief goedkoop in België terecht!

Belgie Wonen en Hypotheek

Emigreren naar België. Overweegt u een verhuizing? De prijzen van de bouwgrond zijn laag en je “krijgt” in België nog steeds meer “huis” voor het zelfde geld. In België betaalt men voor een vrijstaande woning wat wij in Nederland betalen voor een Rijtjeswoning.

Voor uw
Belgie hypotheek bieden wij u een keus uit een twintigtal Belgische hypotheek verstrekkers. Uitgebreide ondersteuning en adviezen rond de aankoop! 

In België nog niet gekend maar in Nederland is deze benaming alom bekend, het is een makelaar die geen huizen verkoopt, maar zich uitsluitend richt op het belang van de woning koper. Als slagvaardig onderhandelaar bent u verzekerd van een correcte aankoopprijs. 

België Hypotheek - Hanteren de Nederlandse hypotheekverstrekkers een maximale verstrekking van 125% van de Executiewaarde. Een aantal van hun Belgische collegae verstrekken tot
125% van de Verkoopwaarde op Belgisch onroerend goed. Waardoor u de aankoop plus de kosten kunt financieren.

Laagste Hypotheekrente of
Laagste Maandlasten? Een lage hypotheekrente bespaart je wellicht honderden Euro’s rentelasten. Maar een hypotheek is meer dan alleen de hypotheekrente. Vaak blijkt de laagste rente niet automatisch ook de laagste maandlasten te geven.

Laatst aangepast op vrijdag, 06 maart 2009 19:59
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack