Geldexpresse.nl

Leningen Hypotheken Verzekeringen

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Aankoopmakelaar Belgie - Zoeken van objecten, starten onderhandelingen, optie op de woning, onder- handelingen met de verkoper of diens makelaar! PDF Print E-mail
Geschreven door Administrator   
maandag, 23 juni 2008 13:18Een pand op het oog, maar niet zeker of de koopprijs correct is?
Dan is het verstandig om u te laten assisteren bij de aankoop. De Kopers makelaar staat u graag terzijde.

In België nog niet gekend maar in Nederland is deze benaming alom bekend, het is een makelaar die geen huizen verkoopt, maar zich uitsluitend richt op het belang van de woning koper.

Voordat de makelaar u een deskundig advies over het wel- of niet aankopen van een pand en de hoogte van de aankoopprijs kan geven, worden eerst uw wensen in kaart gebracht. Met deze checklist worden de aankoop onderhandelingen gestart. Als slagvaardig onderhandelaar bent u verzekerd van een correcte aankoopprijs. 

Stappenplan Aankoop bemiddeling

1) Inventarisatie wensen, type woning, locatie, prijsklasse etc.
2) Eventueel zoeken van objecten
3) Starten van de onderhandelingen
4) Optie op de woning, zodat er in rust het juiste bod kan uitgebracht worden onder strikte voorwaarden, zoals bijvoorbeeld de opschortende voorwaarden voor het verkrijgen van een hypothecair krediet.
5) De onderhandelingen met de verkoper of diens makelaar. Als makelaar zijn wij vaak in staat een veel lagere prijs te realiseren dan de koper zelf.
6) Het eventueel inschakelen van een notaris die alle wettelijke zaken kan checken en kan adviseren bij het opstellen van de modaliteiten van de verkoop.

Heeft u tussentijds vragen of wilt u bijvoorbeeld het voorlopige koopcontract nog even laten checken voor u een handtekening plaatst? Wij staan zonder extra kosten altijd voor u klaar. 
 Binnen 24 uur kan de aankoopbegeleiding al in werking treden en wordt een optie voor uw nieuwe huis geregeld. De eerste afspraak die u met ons maakt is geheel vrijblijvend.  

Rekenvoorbeeld, klik hier....

Interesse, vul het formulier in en we nemen direct contact met u op!
 

Laatst aangepast op zondag, 19 april 2009 11:52
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack